• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Project Duell E-mailadres

 

Bedrijfsverzamelgebouw Teylingen te ‘s-Gravenzande

Medio 2006 begint de bouw van het bedrijvenverzamelgebouw Teylingen, gelegen langs de Nobelstraat, tegen de kern van ‘s-Gravenzande.

Op dit bedrijventerrein wordt het bedrijfsverzamelgebouw Teylingen gerealiseerd, bestaande uit 15 units. De units verschillen in oppervlakten en kunnen hiermee voor vele verschillende doeleinden uitermate geschikt zijn. De totale hoogte van het gebouw is 7,5 meter.

Het vestigen in het bedrijfsverzamelgebouw Teylingen betekent een centrale plek met uitstraling!

2.jpg 3.jpg

Diversen oppervlakten
Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 15 units, met een bruto vloeroppervlakte uiteenlopend van 68m² tot 124m². Units worden met verdiepingsvloer opgeleverd, zodat een maximaal vloeroppervlak ontstaat. Tevens is het mogelijk dat een verdiepingsvloer wordt weggelaten. Zie hiervoor het overzicht verderop in de brochure. Alle units beschikken over minimaal 1 parkeerplaats op het terrein, aangegeven op tekening. De units hebben een vrije hoogte van ongeveer 7,5 meter.

Hoogwaarde afwerking
De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen zoals grijze aluminium kozijnen en overheaddeuren. De gevels bestaan deels uit metselwerk, kleur oranje colorbeltglas op voorkant met op de koppen gevelstenen in antraciet, en uit metalen gevelbeplating in een zilvergrijze kleur. Voor deze gevelbeplating is gebruik gemaakt van horizontaal geprofileerde golfbeplating.

Diverse opties
Er zijn veel mogelijke opties, zie hiervoor de omschrijving meegeleverde opties achterin deze brochure.

Goede bereikbaarheid
De Nobelstraat, waaraan het bedrijvenverzamelgebouw gelegen is, is een lokale weg en biedt een goede ontsluiting. 

Verkoopbegeleiding
De verkoopbegeleiding is in deskundige handen van Helm&Heus Makelaardij en Lage Landen Invest b.v. te ‘s-Gravenzande. Voor al uw aankoopvragen kunt u bij deze kantoren terecht.

Ontwikkeling
De 15 units worden gerealiseerd door Lage Landen Invest.


Tekeningen

Klik hier om de tekeningen te bekijken.